A lojális vendég a legnagyobb kincs, egy stabil vállalkozás alapja.
Segítünk egy hatékony, digitális hűségrendszer bevezetésében, hogy egyre többen és gyakrabban térjenek vissza hozzád.

Miért legyen saját hűségrendszered?

A vevők szívesebben mennek oda, ahol kedvezményt kapnak vagy ahol pontokat gyűjthetnek. Így vagy ezzel minden bizonnyal Te is és mindenki más a világon, nemtől, kortól, anyagi helyzettől függetlenül. Ezért alkalmazzák a világ legnagyobb vállalatai is a pontgyűjtést, a kuponokat, a „cashback” rendszert, mint például a drogérialáncok, könyvesboltok, plázák, élelmiszerüzletek és a többiek.

Egy jól működő hűségrendszer növelni tudja a bevételed, mivel a visszatérő vendég többet költ.

Miért válaszd a Breakslow applikáció pontgyűjtőjét?

A mai digitális világban mi már nem gondolkodunk kinyomtatott füzetekben vagy plasztik kártyákban. A telefon mindenkinél kéznél van, az időnk nagy részét online töltjük. Online tájékozódunk, számláinkat befizetjük, ételt rendelünk, autót bérlünk….miért ne gyűjtenénk a hűségpontokat is a telefonunkon?!

Kifejlesztettünk egy applikáción keresztül működő, könnyen használható, megfizethető hűségrendszert a helyi kisvállalkozásoknak, hogy jobban meg tudják ismerni a vendégeiket és egyre szélesebb törzsvendég kört tudjanak kialakítani azáltal, hogy nyitnak a fiatalabb generáció felé is.

Van már esetleg nyomtatott, ún.  pecsételős kártyád? És meg tudod mondani, hogy hány kártya van kint a vendégeknél, hányan térnek vissza egy pecsét után?

A Breakslow pontgyűjtője meg tudja mondani.

További előnyei a hagyományos, kinyomtatott pecsételős kártyákhoz képest:

  • A vendég nem hagyja el sosem, mint a nyomtatott kártyát, mindig nála lesznek a hűségpontjai.
  • Értékes üzleti adatokat tudsz vele gyűjteni: segít megismerni jobban a vendégek szokásait, hogy hányan és milyen gyakran járnak hozzád.
  • 0-24 órában rendelkezésre áll, így bármikor ellenőrizheted az adatokat, számokat, statisztikákat.
  • Tudni fogod, hogy összesen hányszor járt nálad egy vendég, így erre alapozva különböző ösztönző, jutalmazó rendszereket tudsz kialakítani.
  • Személyesebbé teheted a kapcsolatot azáltal, hogy nevén szólítod a vendéget. Az alkalmazásban a felhasználó keresztneve látható.
  • Egy törzsvendég szívesebben terjeszti a jóhíred. Az applikációban lehetőség van a helyek értékelésére.
  • Nem szükséges grafikust megbízni, nyomdába menni és nem fog hirtelen kifogyni a kártya vagy eltűnni a pecsét.
  • Az applikációba továbbá egy ajánló is be van építve, azaz a törzsvendéged meg tud hívni egy barátot, ismerőst egy ajándék kávéra.

 

Válts Breakslow applikációra és a vendégeid hálásak lesznek érte!