Fast food helyett slowfood

Az élet egyre gyorsabb és ezzel együtt az étkezésünkre sem fordítunk már annyi időt, mint kellene. Előszeretettel fogyasztjuk a gyorséttermek ételeit ahelyett, hogy valami egészségesebb ételt választanánk. Ebben a könnyebbik utat választjuk, pedig ha nem is tudatosan, de tudat alatt tudjuk, hogy ezzel csak ártunk az egészségünknek. Ezzel szemben, a slowfood jó megoldás lehet. Ennek a lényege az, hogy szánjunk elegendő időt az étkezésre és fogyasszunk olyan ételeket, amik valóban táplálják a testünket és életerővel töltik meg.

Sok weboldal foglalkozik már ezzel az étkezési típussal, ezért ha részletesebben is érdekel, akkor érdemes lehet elolvasnod pár bejegyzést a témában. De mindig az a legjobb, ha szakember segítségét kéred, jelen esetben, ha kikéred egy dietetikus tanácsát.

Nekem is idő kellett, míg rájöttem az étkezés fontosságára. Viszont, utána annyira beleástam magamat, hogy lett is egy ezzel foglalkozó vállalkozásom.

Egy étterem megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a megfelelő termékek is. Ilyen pl. a rozsdamentes fazék 50 l is, amit a Hunnia Kristály Webáruházából szoktam beszerezni.

Nemrégiben találtam rá a rozsdamentes fazék 50 l termékünkre, ami egyáltalán nem okozott csalódást számomra. A rozsdamentessége még évek múltán is megmaradt.

A Hunnia Kristály Webáruháza vendéglátó ellátóként tevékenykedik, ezért ha vendéglátóhellyel rendelkezel, akkor nagy valószínűséggel a Te számodra is tartogatnak használható termékeket. Több termékkategóriára fel vannak osztva a termékeik annak megfelelően, hogy milyen vendéglátóhelyen szokták használni az adott terméket. Ennek megfelelően következő kategóriák születtek meg: fagylalt, étterem, kávézó, menza, cukrászat, koktél bár, ételszállítás, konyha, mosogatás, csomagolóanyagok, fast food, home line.

8-9 ezer termék közül tudsz válogatni az oldalukon, ezért bármire is legyen szükséged, náluk biztosan be tudod szerezni. A könnyebb kereshetőség érdekében még szűrőket is elhelyeztek az oldalon. Ezeknek köszönhetően be tudod állítani, hogy melyik kategórián belül szeretnél keresgélni, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az adott termék és milyen árkategórián belül szeretnél vásárolni. Amennyiben ezeket kiválasztod, akkor máris sokkal gyorsabbá válhat a vásárlás.

A Hunnia Kristály Webáruház oldalán nagyon jó ár-érték arányban kaphatók a termékek. A vásárlóktól kiváló értékeléseket is kaptak, ezért szerintem, ha valaki náluk vásárol, akkor biztosan elégedett lesz a termékeivel. Nem is csoda, hiszen már 1994 óta jelen vannak a piacon. Így pontosan tudják, hogy a vásárlóiknak mire van szükségük, milyen minőségű termékeket kedvelnek és az adott vendéglátóhelyen a vállalkozásoknak mire van szükségük.

Ha őket választod, akkor egy helyen minden szükséges terméket meg tudsz vásárolni.

A weboldalon blogcikkeket is olvashatsz gasztronómia témába. Ha érdekelnek az újdonságok, illetve a terméktesztek, akkor mindenképp olvass bele egy-egy cikkükbe. Szerintem nagyon élvezhetők a cikkek és közérthetően vannak megfogalmazva.

Habár vendéglátó ellátóként ismert a Hunnia Kristály Webáruháza, ennek ellenére a saját konyhádba is vásárolhatsz tőlük. Hiszen nem csak olyan termékek kaphatók az oldalon, amit csak vendéglátóhelyen lehet használni. Ezért, ha háziasszonyként van szükséged valamilyen gasztronómiával kapcsolatos termékre, akkor bátran keresheted a Hunnia Kristály weboldalát.

Elakadtál vásárlás közben? Kérdésed merült fel a termékekkel kapcsolatban?

A Hunnia Kristály Webáruház csapata nagyon szívesen válaszol minden kérdésedre. Számukra nem csak az eladások száma fontos, hanem a vásárlóik elégedettsége és a megfelelő tájékoztatásuk is.

Vásárolj a Hunnia Kristály kínálatából, hogy a legjobb termékekkel dolgozhass a konyhádban és a vállalkozásodban egyaránt.