Táplálkozz és élj tudatosan!

A tudatos táplálkozás egyre több figyelmet kap napjainkban. Ez nem is csoda, hiszen a sok feldolgozott élelmiszernek köszönhetően sokkal jobban kell figyelnünk a táplálkozásunkra. Ha ezt megtesszük, és a szükséges vitaminokat, illetve nyomelemeket is biztosítjuk a szervezetünk számára, akkor nagy valószínűséggel a legtöbb betegséget el tudjuk kerülni.

Hallottál már a slowfoodról? Korábban még én sem. Sokáig csak a gyorséttermek ételeit hallottam hasonló kontextusban: fastfood. Azonban a kettő szó pontosan egymás ellentét párjai. Éppen ezért, a slowfood arra biztat, hogy hagyjunk időt az étkezésre, ne rohanjunk. Álljunk meg és úgy együnk, hogy minden falatot kellően meg tudunk rágni, és élvezzük az étkezést.

Nagyon sokáig én is rohanósan éltem a mindennapjaimat. Azonban egy idő után rá kellett jönnöm arra, hogy ha boldog és egészséges életet szeretnék élni, akkor bizony egy kicsit le kell lassítanom.

Diákként ez nem volt olyan egyszerű. Amikor elkezdtem az egyetemet, akkor egyből elkezdtem olyan lehetőségek után kutatni, amiknek köszönhetően később majd verseny előnyre tehetek szert a munkaerőpiacon. Ekkor találtam rá a https://topiwork.hu weboldalra.

A https://topiwork.hu honlapon nagyon sokfajta diákmunka megtalálható. Ennek köszönhetően nem volt nehéz megtalálnom azt a munkát, ami számomra a legjobb lehetőséget nyújtja. Több gyakornoki munka közül tudtam kiválasztani azt az egyet, amit meg is szerettem volna pályázni.

Azonban nem csak gyakornoki munkák vannak a kínálatukban. Ennél sokkal többfajta munkát kínálnak a dolgozni vágyó diákoknak: fizikai munka, alkalmi munka, otthonról végezhető munka, egyéb munkák.

Ha mégis a gyakornoki munka mellett döntenél, akkor pedig a következő kategóriákon belül tudsz keresgélni: műszaki, gazdasági, marketing, IT, HR.

A TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán nagyon sok hasznos tanácsot is kaphatnak a diákok a munkavállalással kapcsolatban. Még a jelentkezést megelőzően érdemes lehet megnézni a blog oldalukat, ahol megtudhatjuk azt, hogy hogyan kell motivációs levelet írni, miként lesz az első benyomás pozitív, hogyan zajlik egy állásinterjú, milyen munkahelyi etikettek vannak, és még azt is megtudhatjuk, hogy az önfejlesztésnek milyen nagy szerepe van az életünkben. Ezeket mindenképp érdemes lehet elolvasni, ha még nem vállaltál eddig diákmunkát, vagy fejleszteni szeretnéd magadat.

Amennyiben cégként gondolkozol azon, hogy diákokat kéne foglalkoztatni, akkor is érdemes lehet megnézned a TopiWork Iskolaszövetkezet honlapját. Ugyanis cégek számára is tartogat a weboldaluk hasznos tartalmat. Megtudhatjuk például azt, hogy miért éri meg diákmunkást vállalni, és hogy az eddigi cégek, akik már együtt dolgoztak a TopiWork Iskolaszövetkezettel, nekik milyen véleményük van róluk.

Ezekből a visszajelzésekből egyébként az látható, hogy a TopiWork Iskolaszövetkezet csapata nagyon felkészült, rugalmas, naprakész, és alaposan szűrik a jelölteket, hiszen mindig megfelelő jelentkezőket küldenek az állásinterjúkra.

Mindemellett érdemes lehet azt is megemlíteni, hogy milyen előnyökkel járhat, ha együtt dolgozol a TopiWork Iskolaszövetkezettel. Ilyen előny lehet például az, hogy járulékmentesen tudsz diákokat foglalkoztatni, nem kell a bérszámfejtéssel és az adminisztrációval foglalkoznod, az iskolaszövetkezet által kiállított számla költségként elszámolható, és ha szeretnéd, akkor bérmentesen saját állományba vehető az eddig diákként dolgozó munkavállaló.

Ha mindent meg szeretnél tudni a diákmunkáról, a jelentkezésről és a kiválasztás menetéről, akkor mindenképp látogass el a https://topiwork.hu oldalára. Nézz szét a diákmunkák között is, hogy megtaláld a számodra legjobb első munkahelyet.

Válassz megbízható iskolaszövetkezetet, hogy mindig minden rendben lehessen a munkavégzésed során!