Evés közben jön meg az étvágy – és az ihlet is!

Bevezettük a közös tízóraizást a cégnél. Kis cég, jó közösség, ismerjük egymást és tudjuk mindenkiről, hogy senki nem szeret otthon reggelizni. Ezért nálunk nem ebédszünet van, hanem tartunk egy “megállót” 10 óra után, minden délelőtt. És leülünk egy jót enni, lassan, együtt!

Ez nem csak egészséges (egyébként ezekkel a tartalmas étkezésekkel simán kibírjuk a munkaidő végéig), hanem nagyon ihlető is. Ilyenkor beszélgetünk a legtöbbet a munkán túli dolgokról, és megismerjük egymást. És azért ihlető, mert nagyszerű felfedezéseket teszünk.

Mind iszunk valami kávét, teát, kakaót általában ehhez a dologhoz, ezért az egyik kollégánk tökre vagány, a közös konyhánkhoz passzoló fém bögréket szerzett be mindenkinek, amiken egészen hangulatos/vicces grafikák vannak. A lolmarkt.hu-ról szerezte be őket, ami amúgy egyedi póló készítéssel foglalkozik, illetve azzal is… De, a kollégának eszébe sem jutott először, hogy az egyedi póló készítés is érdekes lehet, csak itt találta a legjobb bögréket, amikor konkrétan ezeket kereste.

Azonban nekünk, mindünknek nagyon beindult a fantáziája, hogy vehetnék innen pólókat is. Nem ismertük ezt a helyet, de azóta a webshopjukon lógunk. Nem vagyunk egy olyan tevékenységet folytató vállalkozás, ahol különösebben fontos lenne a régimódias, uniformizáltan elegáns megjelenés, hanem pont a fiatalosságot és a színességet közvetítjük a munkánkban is, ezért az ilyen pólók tökre passzolnának az arculatunkhoz.

Először a kész mintás pólókat kezdtem el böngészni, a magam részéről. És baromira örültem, hogy még pulcsit is vehetek tőlük. Meg is tetszett egy “Lord of the Drinks” feliratú, mert egyrészt nagy fanatasy-rajongó vagyok, másrészt nem vetem meg azért az ezzel, vagy bármivel való humorizálást. A kedvenc pénteki kikapcsolódós helyünkön nagyon röhögni fognak, mikor megjelenek majd ebben. Ez tuti. Adom az ilyen gageket.

De, ha az egyedi póló készítés vonzana valakit, más hasonló cégeket mondjuk, céges pólókra lehet és érdemes is árajánlatot kérni, amihez az alapadatainkon túl a cégünk tevékenységi körére kíváncsiak még, egy internetes űrlapon. Utána pedig rengeteg, de tényleg meghökkentően sokféle, ilyen terméktípust kínálnak kiválasztása, melyeket egyedi mintával láthatjuk el. Kérhetünk V-nyakú pólót, vagy épp atlétát. Kötényt, galléros pólót, baseball sapit és most nem is kezdem el felsorolni tényleg, mert nem csak póló van, de abból is jó sokféle. Ha viszont nem nagy mennyiségben szeretnénk ilyesmit, csak magunknak bármi hasonlót, országszerte 13 boltjuk van. Ezek valamelyikében érdemes inkább látogatást tenni. Hisz így lehet, hogy várni sem kell rá, az ár pedig ingadozó, az igényünktől függ, de ezertől tízezerig, vagy afölött is megvalósítható bármi – ennek függvénye csak az, hogy mennyire bonyolult dolgot ötlünk ki, illetve kérünk. De nem nagyon ütközünk korlátokba a megvalósítás terén szóval hajrá! Egyedi póló készítés: lolmarkt.hu.