A cégvezetés mellett fontos, hogy jusson idő a megfelelő táplálkozásra is

Egy cégvezetőnek nincsen könnyű dolga. Egész nap menedzseli a vállalkozás ügyeit, ügyfelekkel és a partnerekkel tárgyal, végzi a dolgát. Mivel meghatározott munkaideje nincsen így fontos, hogy be tudja jól osztani az idejét és ne ússzanak ki a kezei közül a feladatok. Ha valaki elegendő időt szán a munka mellett a családjára és magára is, akkor lehet igazán eredményes az üzleti életben.

Éppen ezért a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészség fenntartásához. Ez viszont az egyik legfontosabb dolog, Hiszen, ha nem vagyunk egészségesek, akkor kevesebb energiánk van és az esetleges fájdalom elviszi a fókuszt a munkáról. Sokkal kevésbé leszünk eredményesek. Ezt viszont senki sem szeretné. Ezért időt kell hagynunk a megfelelő táplálkozásra, a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlására illetve a mozgást se felejtsük el. A testmozgás egyébként is jót tesz a közérzetünknek, felfrissíti az agyat és feszültséglevezetésnek is jó.

Ha ezeket valaki megcsinálja és emellett még szakmailag is kiemelkedő tudással rendelkezik és a legjobbat szeretné kihozni magából, akkor nem lesz, ami megállítsa a fejlődésben és a sikerben.

Viszont segítségre mindenkinek szüksége van. A Topcégalapítás pont azért jött létre, hogy a vállalkozások életét megkönnyítse. Ha hiba nélkül szeretnéd megalapítani a cégedet és nem szeretnéd ezt egyedül megtenni, akkor a Topcégalapítás a rendelkezésedre áll. Sőt, még székhelyszolgáltatás is elérhető náluk.

székhelyszolgáltatás

Legyen szó Kft-ről vagy Bt-ről, a Topcégalapítás segít a céged elindulásában. Ha meg vagy velük elégedve, akkor pedig az elindulást követően is igénybe veheted a szolgáltatásaikat székhelyszolgáltatás formájában.

Mit tartalmaz a székhelyszolgáltatás és miért lehet érdemes megbízni őket ezzel a feladattal?

A cégalapítás egy pontos feladat, aminek vannak lépései, amiket teljesíteni kell. Ez teljesen érthető, hogy miért lehet és célszerű megbízni vele egy hozzáértő céget. Viszont a székhely ügyei kicsit komolytalanabbnak hangozhatnak. Valójában nagyon is fontos, hogy hol van a székhelyed és hogyan működnek ott a dolgok.

Amennyiben a saját otthonodba van bejegyezve a cég, akkor a hatóságok is ott fognak megjelenni, oda mennek a hivatalos levelek és csomagok stb. Nem tudod szétválasztani a munkát a magánélettől. Ha vállalkozásod van egyébként is nehezebb, hiszen nincs fix munkaidőd, egész nap felelsz a cég ügyeiért.

Ezzel szemben, ha megbízod a Topcégalapítást a székhelyed ügyeinek intézésével, akkor lesz egy külön székhelye a cégednek, nem kell külön irodát bérelned feleslegesen, nem kell adminisztrációt fenntartani és minden gördülékenyen fog menni a Te jelenléted nélkül is.

Minden a székhelyedre érkező levelet és csomagot átvesznek, így neked nem kell a postán várakozni, nem fog elkallódni egy fontos levél sem. Minden levet szkennelve elküldenek egyből az e-mail címedre és a csomagokat is postázzák az általad megadott címre minden hónap elején.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így mindig törvényszerűen és jogszerűen járnak el. A tapasztalatuknak köszönhetően a hibázásra nagyon kevés az esély, és biztos lehetsz benne, hogy ha rájuk bízod a székhelyedet, akkor az gond nélkül fog működni.

Az ilyen és ehhez hasonló feladatokat érdemes lehet kiosztani, hiszen egy cégvezetőnek nem éri meg ezekkel a feladatokkal bíbelődni. Helyette tud olyan fontosabb dolgokkal foglalkozni, amik fellendítik a forgalmat, biztosítják a gördülékeny működést és a növekedést szolgálják.

Bízd meg Te is a Topcégalapítás csapatát és élvezd a munkájuk gyümölcsét. Ne akarj mindent egyedül csinálni és ne félj kiadni a kezedből a feladatokat. Ha van olyan feladat, amit más esetleg jobban meg tud oldani vagy könnyen megtudja más is csinálni, akkor ne te csináld. Legyenek fontosabb feladataid, mint a székhelyszolgáltatás.

A Topcégalapítás oldalán részletesen tájékozódhatsz a szolgáltatás részleteiről és ezeknek az információknak a birtokában már könnyen el tudod dönteni, hogy szükséged van-e a segítségükre. Ha a cégalapításban nem is, de a székhelyed ügyeivel még akkor is megtudod őket bízni, ha már megalapult a céged. Könnyítsd meg a saját dolgod és vedd körbe magad olyan szakemberekkel, akiknek köszönhetően még nagyobb szintre tud nőni a vállalkozásod.