Szerintünk itt a legjobb a rántottás szendvics a városban! – bemutatkoznak a KicsiZso extra reggelik

2017. okt. 6. 10:33 - Neer Dorottya

A KicsiZso-ban egészen komolyan veszik az ’all day breakfast’ fogalmát, legszívesebben az egész napunkat ott töltenénk. A reggeli kínálata a nagy klasszikusokon túl igazi különlegességeket is rejteget, mindig kihívás választani közülük.  A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány kihagyhatatlan reggelit, de nem csodálkozunk, ha végig sem tudjátok nézni, mert rohantok a KicsiZso-ba néhány finom falatért. :) 

1. BUNDÁS BAGEL, TEJFÖLLEL

 

Oké-oké, a bundáskenyeret mindenki ismeri. Na de mi a helyzet a bundás bagel-lel? A kedvenc lengyel péksüteményünk ilyen formában is nagyot domborít, főleg tejföllel, sonkával és sajttal, ahogy itt készítik.

 

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-1.jpg

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-2.jpg

 

2. LAZACOS BAGEL

 

A klasszikus reggelik közül a másik választásunk is egy bagel-re esett, de ezúttal szendvics formájában.  Krémsajt, saláta és füstölt lazac mámorító találkozása a puha tésztakarikák között.

 

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-3.jpg

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-4.jpg

 

3. KACSAMÁJAS BUNDÁS KALÁCS, HAGYMALEKVÁRRAL

 

Ó, igen, ez már bizony az extra kategória. A bundázott kalács szeletek között megbújó krémes kacsamájmousse harmóniája a  hagymalekvárral páratlan élmény.

 

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-5.jpg

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-6.jpg

 

4. KECSKESAJTOS-CÉKLÁS KALÁCS

 

Ahogy a klasszikusok reggeliknél a bagel volt a befutó, úgy az extrák közül a kalács volt előnyben nálunk. Ki tudna ellenállni az édeskés kalács szeleteken nyugvó sóban sült céklának és kecskesajtnak, amit egy leheletnyi méz és a pisztácia tesz igazán különlegessé? Szuper vegetáriánus fogás.

 

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-7.jpg

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-8.jpg

 

5. RÁNTOTTÁS SZENDVICS

 

A rántottás szendvics unalmasnak tűnhet, de nem a KicsiZso-ban. A hetente változó variációk sosem okoznak csalódást, ezért biztosan megéri sűrűbben ellátogatni hozzájuk. Mi legutóbb egy erdei sonkás, brie sajtos, kapribogyós csodát kóstolhattunk. Nekünk az egyik kedvencünk lett.

 

posts/2017/kicsizso-...utato/kicsizso-9.jpg

posts/2017/kicsizso-...tato/kicsizso-10.jpg

 

6. ÉDESSÉGEK

 

Az édesszájúak is bőven megtalálhatják itt a számításaikat, hiszen a legkülönfélébb torták, sütik és pohárkrémek várnak rájuk. Ezt a karamellás – sós mogyorós sajttortát vagy a mangó zselés, mandulával megszórt tápióka pudingot mi is bármikor elfogadnánk.

 

posts/2017/kicsizso-...tato/kicsizso-11.jpg

posts/2017/kicsizso-...tato/kicsizso-12.jpg

 

Neked melyik a kedvenc KicsiZso reggelid?

 

A teljes menüt megnézheted itt:

https://breakslow.hu/menu/kicsizso-budapest.pdf

 

Ha még nem láttad a KicsiZso-ról készített videónkat, akkor nézd meg a YouTube csatornánkon: https://www.youtube.com/watch?v=6HbMiuQQ4WI vagy a KicsiZso profil oldalán: https://breakslow.hu/reggeli/kicsizso-budapest !

 

//

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Facebook: https://www.facebook.com/breakslow2016/

Instagram: https://www.instagram.com/breakslow_budapest/

 

Használd a #breakslowbudapest hashtaget, taggelj be minket a képeden vagy küldd el nekünk a breakslow@outlook.com címre a kedvenc reggelizős fotódat és a legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!