9 kávézó

Budapest Coffee Tour

Kilenc hely, kilenc féle kávéélmény a cél pedig egy: Hogy összehozza az embereket az újhullámos pörkölésű kávékkal, mindezt egy kis játék keretében!

Hozzád is elért már a specialty kávé illata? Vagy talán a programban rejlő kaland ízét érzed?

Tetszőleges sorrendben kóstold meg a helyek kínálta kávék bármelyikét vagy mindegyikét…ha végigjártad a 9 helyet és mindenhol megszerezted a túrapontod, akkor a 10. kávéra a vendégünk vagy!  

Az ajándék kávét a 9 hely közül bármelyikben elfogyaszthatod. Válaszd ki melyik ízlett a legjobban, és kortyolj bele újra. Hívd meg barátaidat, családtagjaidat, párodat vagy akár munkatársaidat, hogy ők is részesei lehessenek a specialty kávéknak!

A Budapest Coffee Tour időtartama 2019.04.13 - 2019. 10.13,  ez idő alatt nyílik lehetőséged végigkóstolni a kávékínálatot. 

A túrában 1 kávé = 1 túrapont.

Minden begyűjtött túrapont után 5 Ft-tal támogatjuk a WeForest szervezetet, így minden 6. teljesített túra egy újabb facsemetét jelent.

 

Regisztráld Mastercard kártyádat és fizess  vele a túra során, hiszen az összegyűjtött Mastercard  pontjaidat a túra végén exkluzív látogatásra válthatod a budapesti 42 Coffee kávépörkölő műhelybe!

Belekezdenél a túrába?

Csatlakozz a többi 597 felhasználóhoz, akik már elkezdték a túrát!

Túrapont gyűjtéshez töltsd le az applikációt!

Túrapontokat gyűjtenél?
Töltsd le az applikációt és indulhat a kaland!