Kerülj fel a térképre

KEDVES JELENTKEZŐ!

Ha szeretnéd, hogy felkerüljön az éttermed/kávézód a Breakslow térképére és szeretnél saját profiloldalt, akkor kérjük, hogy a jelentkezési lapot töltsd ki. Annak érdekében, hogy a felhasználók minél több információval rendelkezzenek és rátaláljanak a Te reggelizőhelyedre, pontosan és teljes körűen adj meg minden adatot. Kérjük, hogy jó minőségű képeket csatolj, a helyről (kívülről és belülről) és a reggelikről egyaránt.

 

A jelentkező lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az adatok beérkezése után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

 

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne, kérjük írj nekünk, és mi örömmel válaszolunk! Az elérhetőségünket alul a Kapcsolat menüpontnál találod.

 

Üdvözlettel,

BREAKSLOW csapata

*Brunch (saját definicíó alapján): svédasztalos vagy a'la carte reggeli-ebéd, ami általában hétvégén elérhető és 3-4 órán keresztül tart.
**Meeting point: megbeszélésekre, üzleti találkozókra alkalmas hely, ahol áramforrás biztosított az elektromos eszközöknek (vannak olyan asztalok melyek mellett konnektor található).