Sajnos jelenleg egy túra sem aktív. :( Nézz vissza később!

 

Ismerd meg a hűségrendszer működését!

 

Hűségpontokat gyűjteni szuper dolog, de miért ne óvhatnánk közben a környezetünket is? A különböző plasztik kártyák és papírból készült „pecsételős” kártyák végül úgyis a kukában végzik, ráadásul könnyen elvesznek és valahogy sosincsenek kéznél, amikor szükség lenne rájuk. Gyűjtsd környezetbarát módon, digitálisan a hűségpontjaidat, hiszen a telefonod biztosan mindig nálad van. :) 

A Breakslow applikációban kényelmesen, egy helyen, digitális formában gyűjtheted és tárolhatod a reggelizőhelyek és kávézók hűségpontjait.
A vendéglátóhelyeken az egyedi QR kódod felmutatásával szerezheted meg a pontokat. A QR kódod a ’Beváltás’ gombra kattintva és a főoldalon található sárga színű Breakslow logóra kattintva is bármikor elérhető. Ha sikeres volt a szkennelés és pontot szereztél egy helyen, akkor a főoldalon és a profilodban is megjelenik a vendéglátóhely neve és alatta egy folyamatjelző csík, ami téglalapokból áll össze. A pont megszerzését a téglalapok sárgává válása jelzi.

A folyamatjelző ábra végén megjelenő barna téglalap jelzi, hogy megszerezted a megfelelő számú hűségpontot és jogosulttá váltál az ajándékra. Bizonyos esetekben egy ’Ajándék küldése’ gomb is megjelenik, aminek segítségével a Te ajándékoddal megegyező ajándékra meghívhatod egy barátod is. Ehhez csupán az e-mail címét kell beírnod és ha megkapta az ajándékot, akkor akár együtt is beválthatjátok egy kényelmes reggelen.

A hűségpontok gyűjtésének feltételei helyenként változóak, ezek részleteiről minden vendéglátóhely hűségrendszerének leírásából tájékozódhatsz.

Ha a kedvenc kávézódban még nem elérhető a Breakslow digitális hűségrendszere, akkor jelezd nekik, hogy örülnél, ha bevezetnék. J

Gyűjtsd a pontokat és érezd jól magad!