Tudjuk mit reggelizel idén ősztől – megérkeztek a Flat White reggeli étlapjának új sztárjai

breakslowbudapestétlapflat whitemenureggeli

Az ősz sok szempontból az elmúlást jelenti, de egyben mindig valami újnak, valami jobbnak a kezdete is. A nyár végének közeledtével már mindig epedve várjuk az őszi ízeket, az új reggelik lehetőségét. Nem volt ez másképp a Flat White esetében sem, hiszen augusztus elejétől számoltuk a napokat, hogy végre megkóstolhassuk az szeptembertől elérhető újdonságokat, amiket az elsők között volt lehetőségünk kipróbálni.

Az új menüt kezünkbe véve rögtön megnyugodtunk, hiszen szerencsére az eddigi legnagyobb kedvenceink, a tócsnival, sonkával, tükörtojással, sajttal és édesburgonya chips-szel hódító Flat White burger és a méltán híres Bundás kenyér a’la Flat White továbbra is elérhetőek az étlapon.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-1.jpg

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-2.jpg

 

Érdemes azonban tovább is olvasnunk a reggeli kínálatot, hiszen a Flat Benedict három testvért is kapott maga mellé, amiket kár lenne kihagyni.

 

1. SONKÁS BENEDICT

 

A házi muffinon fekvő buggyantott tojások alá szarvasgomba olajjal finoman meglocsolt érlelt sonka és bébiparaj kerül, amiről nem hiányozhat a hollandi mártás sem. A mellé tálalt aszalt paradicsom pedig csak fokozza az élményt.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-3.jpg

 

3. KECSKESAJTOS BENEDICT

 

A vegetáriánusoknak sem kell kimaradniuk a ’benedict élményből’, hiszen számukra –és persze mindenki más számára  - készült egy kecskesajtos verzió is.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-4.jpg

 

3. GARNÉLA BENEDICT

 

A tenger gyümölcseinek szerelmesei már reggelire fogyaszthatják kedvencüket, ha a Garnéla Benedict-et választják. Ennél a verziónál ráadásul a hollandi mártást egy kis kaporral bolondítják meg.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-5.jpg

 

Az édesszájúak is találnak felfedezni való újdonságot maguknak, hiszen nem csak benedict-ekben erősített a Flat White csapata.

 

4. ALMÁS AMERIKAI PALACSINTA

 

Vitathatatlanul a kedvencünk lett ez a reggeli finomság, hiszen ahogy megízleltük rögtön újra gyereknek éreztük magunkat. A puha amerikai palacsinták között megbújó fahéjas, karamellizált almaragu és a vanília fagyi ízharmóniája annyira elvarázsolt minket, hogy legszívesebben minden őszi reggelt ezzel az étellel kezdenénk.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-6.jpg

 

A kiadós reggelik után azért egy finom, helyben készült süteményt sem szabad megvonni magunktól, ott jártunkkor például ilyen isteni mascarpone-s almatortát is kóstolhattunk.

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-7.jpg

 

A Flat White teljes étlapját is találjátok: https://breakslow.hu/menu/flat-white-budapest.pdf

 

posts/2017/flat-whit...ato/flat-white-8.jpg

 

Olvassátok el a róluk írt cikkünket https://breakslow.hu/cikk/flat-white-imadnivalo-specialty-reggelizohely-budan és nézzétek meg a hely bemutató videóját is https://www.youtube.com/watch?v=rT-4ZOLF0OY.

 

Bővebb információt a Flat White profiloldalán találtok: https://breakslow.hu/reggeli/flat-white-budapest

 

//

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Facebook: https://www.facebook.com/breakslow2016/ 

Instagram: https://www.instagram.com/breakslow_budapest/ 

 

Használd a breakslowbudapest hashtaget, taggelj be minket a képeden vagy küldd el nekünk a breakslow@outlook.com címre a kedvenc reggelizős fotódat és a legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!