Közeleg az év specialty kávés eseménye: World of Coffee 2019 - Berlin

2019. máj. 24. 14:20 - Neer Dorottya

Európa legnagyobb specialty kávé kiállítása, a WORLD OF COFFEE 2019 Berlinbe érkezik 2019 június 6-8 között. A több, mint 250 kiállítót felsorakoztató rendezvény képviselteti magát a kávés szakma színe-java, megismerkedhetünk a legújabb trendekkel és innovációkkal, előadásokon és beszélgetéseken vehetünk részt és természetesen frissen pörkölt kávékat is kóstolhatunk.

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-1.jpg

Fotó: Breakslow/Géresi Márton

 

Minden év júniusában a World of Coffee összehozza a specialty kávé közösséget Európa valamely városában. Amszterdam, Dublin, Rimini és Maastricht után idén a program Berlinbe érkezik. Az eseményen összegyűlnek a kávépörkölők, a baristák, a kávétermelők és más szakemberek a világ minden tájáról a legújabb termékekkel és innovációkkal együtt.
Több mint 250 kiállító érkezik 50 országból, valamint izgalmas beszélgetések sora, cuppingok és interaktív platformok várják a látogatókat, mint pl. a Design Lab és a Legjobb Új Termék Díja.

 

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-2.jpg

Fotó: SCA

 

Ezenkívül az idei évben a World of Coffee ad otthont a híres World Coffee Championships bajnokságnak ’World of Latte Art’, ’World Coffee in Good Spirits’, ’World Cup Tasters’ és a ’Cezve/Ibrik’ kategóriákban is.

 

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-3.jpg

Fotó: SCA

 

A specialty kávé ernyőszervezete, a Specialty Coffee Association (SCA) szervezésében a World of Coffee nyílt fórumként szolgál a befogadó beszélgetésekhez a specialty kávé közösség számára. Az SCA célja ugyanis, hogy folyamatosan növelje a kávé szabványokat világszerte valamint, hogy létrehozzon és népszerűsítsen egy tisztességes, fenntartható ipart mindenki számára a kávé világában.

 

A WORLD OF COFFE bemutatja:
 
Roaster Villages
Több, mint 16 ország 46 mikro-pörkölője mutatja be a legújabb, leginnovatív kávékat, amelyeket helyben megpörkölnek és az ebből készült kávét a látogatók meg is kóstolhatják. A Roaster Village-ben a látogatók bepillantást nyerhetnek a kávé beszerzés, kezelés, pörkölés, főzés és értékesítés aktuális trendjeibe.

 

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-4.jpg

Fotó: SCA

 

Design Lab
Egy nyilvános platform, ahol különböző projekteket mutatnak be a kávé tárolás, eszközök, csomagolás és márkaépítés területeiről.

 

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-5.jpg

Fotó: SCA

 

A Legjobb Új Termék verseny és kiállítás
Új termékek – a technológiától kezdve egészen a kávébabokig – valamint a teás kiegészítők versenye különböző kategóriákban. A termékeket és kiegészítőket minőségük és a specialty kávé és tea ipar számára nyújtott hasznosságuk alapján értékelik.

 

posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-6.jpg

Fotó: SCA

 

Előadások
A World of Coffee minden évben vendégül látja az iparág szakértőit, hogy inspirálják, oktassák és motiválják a kávés szakembereket, valamint bővítsék tudásukat. Az előadások a következő témákat érintik majd:
  • humán- és társadalomtudományok
  • fenntarthatóság
  • tudomány és innováció
  • kávétermelés és feldolgozás
  • pörkölés és kiskereskedelem
  • kereskedés és kereskedelem
Az előadások teljes listája itt található: www.worldofcoffee.org/lectures-berlin
 
posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-7.jpg
Fotó: SCA
 
Automating Excellence
Ez a terület összehozza a legjelentősebb szuper automata gépek gyártóit egy helyen, ahol az érdeklődők megkóstolhatják a világ legjobb kávéit, amelyeket a leginnovatívabb, automatizált gépek készítenek.
 
posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-8.jpg
Fotó: SCA
 
NYERJ BELÉPŐT!
Csatlakozz a Breakslow Clubhoz és páros belépőt nyerhetsz a berlini World of Coffee-ra!
 
posts/2018/world_of_...orld-of-coffee-9.jpg
Fotó: SCA
 
World of Coffee 2019
Június 6-8 | naponta, 10:00-17:00
 
Messe Berlin ExpoCity Center
Messedamm 22, 14055 Berlin
www.messe-berlin.de/en/
 
World of Coffee: www.worldofcoffee.org
World Coffee Events: www.worldcoffeeevents.org
SCA: www.sca.coffee
 

//

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Facebook: https://www.facebook.com/breakslow2016/ 

Instagram: https://www.instagram.com/breakslow_budapest/ 

 

Használd a #breakslowbudapest hashtaget és taggelj be minket a képeden, mert legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!