Itt az év kávés eseménye - KávéBár Bazár 2020

2020. febr. 6. 7:41 - Neer Dorottya

A hétvége legizgalmasabb programja a Millenáris Park B csarnokába csábít, hiszen 11. alkalommal rendezik meg a KávéBár Bazárt. Az ország legnagyobb kávébárján országos bajnokságok nézői lehetünk és részt vehetünk izgalmas workshopokon. Természetesen idén is korlátlanul kóstolgathatjuk a több, mint ötven kiállító kávéit, valamint borokat, söröket, párlatokat és italkülönlegességeket is megismerhetünk.

A február 8-9-én megrendezésre kerülő KávéBár Bazár idei legfontosabb hívószavai a fenntarthatóság és a csúcsminőség. Éppen ezért a belépőjegye mellé minden látogató egy Boomerang Cupshare ökobarát kávés kóstolópoharat kap a korlátlan kóstolásokhoz. A tökéletes tisztaságú ivóvízről természetesen a BWT gondoskodik.

posts/2019/kavebar-b.../kavebar_2020_01.jpg/fotó: Boomerang Cupshare/

A hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményén 2 nap alatt 3 bajnokság, 12 kísérőprogram és 50 kiállító több száz terméke vár, bővített gasztro-választékkal.

Szombaton a kávés megmérettetéseké lesz a főszerep. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a „civil” kávérajongók számára már ötödik alkalommal megrendezett Magyar Amatőr Barista Bajnokság, melynek nem profi versenyzői a professzionális szabályok szerint mérhetik össze tudásukat. Velük egy időben a Professional Cup Tasters Challange verseny kávékóstolóiért izgulhatunk majd.

Szombat délután a Magyar Amatőr Barista Bajnokság döntősei készítik majd a legszebb tejhabokat a Latte Art Bar pultjában, melyek közül a közönség szavazza majd meg a nyertest. Vasárnap a bárosokra szegeződnek a szemek, hiszen a Stay Woke Coctail Competition verseny indulóinak kreatív, élénkítő koktélokat kell készíteniük.

posts/2019/kavebar-b.../kavebar_2020_02.jpg

A versenyek melletti színes kísérőprogramok során olyan témák kerülnek elő, mint a karrierépítés, karrierváltás, a fenntarthatóság és környezetvédelem a kávépiacon, hazai és nemzetközi üzleti trendek, illetve lesz vállalkozói fórum leendő kávézó-tulajdonosoknak Sztorik a kávézóból címmel.

Korlátozott számban idén is részt vehetünk vezetett kóstolókon, melynek során különleges, prémium párlatok, pezsgők, borok és teák is kerülnek a csészékbe, poharakba. Japán szakéktól a spanyol vörösökön át az érlelt rumokig, valamint japán és kínai teákig jó pár limitált, csúcskategóriás tételt kóstolhatunk.

posts/2019/kavebar-b.../kavebar_2020_03.jpg

Az indusztriális csarnok tereit szombaton és vasárnap 11:00-18:00 között tehát betölti majd a kávéillat, s két napon át lehet tanulni, tesztelni, vásárolni, társasági életet élni csúcsminőségű kávé- és báritalok kíséretében.

Elővételes napijegy: 3500 Ft
Elővételes kétnapi jegy: 6000 Ft
Elővételes napi párosjegy 2 fő részére: 6500 Ft
Napijegy a helyszínen: 4200 Ft

Jegyértékesítő partnerek:

Steamhouse Cafe – 1011 Budapest, Batthyány tér 5.
By Beans Coffee – 1054 Budapest, Hold u. 13. (Hold utcao Belvárosi Piac – földszint)
Koktélbolt – 1093 Budapest, Közraktár u. 10.
Online jegyértékesítés: www.jegymester.hu

posts/2019/kavebar-b.../kavebar_2020_04.jpg

KIÁLLÍTÓK

Kiemelt partner: MOL - Fresh Corner

Szakmai partner: ALPRO, Boomerang Cupshare, BWT Hungária, Magyar Bártender Szövetség

KÁVÉK: Alpro, Awaken Company, AVX CAFÉ, Black Sheep Roastery & Coffee, Blue Bird Roastery, By Beans Coffee, Cosmaicaffe Hungary, Caffenet, Caffè Vergnano Hungary, Dallmayr Kávé, Gaggia- Pellini, Goosebumps.Coffee, Impresso Micro Roastery, Kávékalmár, Kávétársaság, La Marzocco, Lucky Cap Micro Roastery & Coffee Conception, MOL Fresch Corner Café tuk-tuk, Molnár Barista Coffee, Pasco Kávé, Roastopus, Xorxios

ITALOK: Agárdi Pálinka, BWT – vízélmény, Neked, Borigo, Black Swan Budapest, BREBIS, Búzavirág Gin, Big Ben Teaház, Dilmah Tea, Final Cocktail, InterCooperation, Italguru, Kovács És Lánya, Magamnak Főztem, Mort Subite, Örökké Tavasz, UGAR Brewery

GASZTRO: MOL Fresh Corner food truck, Piknik UtczaBár, Stelázsi, ChocoCard

ESZKÖZÖK, KIEGÉSZÍTŐK: Boomerang Cupshare, Ericoffee, Koktélbolt, Kötény Manufaktúra, Mountex Túrabolt, PlaccOn - Az online vendéglátó szoftver, Simpra éttermi szoftver, CAFÉ&BAR shop

További információ: www.kavebar.hu

A KávéBár Bazár hivatalos Facebook eseményét itt találod: KávéBár Bazár 2020

Talákozzunk hétvégén egy jó kávékoktél mellett! :)

//
Kövess minket Facebookon és Instagramon is!
Facebook: https://www.facebook.com/breakslow2016/ 
Instagram: https://www.instagram.com/breakslow_budapest/ 

Használd a #breakslowbudapest hashtaget és taggelj be minket a képeden, mert legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!