Éljenek a lusta vasárnapok – kípróbáltuk a BB’z Bar and Grill új Sunday Brunch ajánlatát

2018. okt. 4. 16:14 - Neer Dorottya

Másfél hónapja indította útjára a BB’z Bar and Grill a vasárnapi reggeli-ebédjét, vagyis a Sunday Brunch-t a Gozsdu udvar közvetlen szomszédságában. Mi leteszteltük nektek. :)

Ha vasárnap Te is szeretsz sokáig aludni, hogy kipihend a hét fáradalmait, esetleg a szombati bulit, akkor a Sunday Brunch „intézményét” bizony neked találták ki. Nincs is jobb annál, mint mikor sokáig lustálkodhatunk, majd kényelmesen válogathatunk a finomabbnál finomabb falatokból.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-1.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-2.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-2b.jpg

 

Minden hét utolsó napján déltől egészen délután 4 óráig kedvedre csemegézhetsz a BB’z terülj-terülj asztalkájáról all you can eat rendszerben 4.990 Ft-ért. Minden vendéget egy pohár Mimosa koktéllal várnak, valamint az ital kínálatban a limonádék és gyümölcslevek mellett koktélok is várnak ránk, pl. Bloody Mary virgin és klasszikus változatban egyaránt. Természetesen nem múlhat el reggeli kávé nélkül, így bármikor kérhetünk egy frissen főzött Lavazza kávét is.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-3.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-4.jpg

 

Az ételek terén is bőséges választékra számíthatunk. Mini hamburger, lazac, különféle krémek, sajttál, mangalica tál, joghurt-müzli, gyümölcsök és zöldség is bőven rendelkezésre áll. Csak győzzünk válogatni.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-5.jpg

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-6.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-7.jpg

 

Mi összeállítottunk magunknak egy kis adag francia reggelit gyümölccsel, ettünk egy kis joghurtot müzlivel, megkóstoltuk a mini hamburgert és kértünk egy „mindent bele” omlettet, amit frissen készítenek az egyéni kívánságoknak megfelelően. Persze a cappuccino sem maradhatott el.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-8.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-9.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-10.jpg

 

Jó hír, hogy ez az amerikai stílusú étterem extrán kutyabarát, ezért négylábú kedvenced is bátran magaddal viheted. Ezt a BB’z-ben tényleg komolyan veszik, már a bejáratnál sorakoznak a kutyatálak és a pokrócok, így minden eb királyi fogadtatásban részesülhet.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-11.jpg

 

Miközben egy jót eszünk még jót is tehetünk, hiszen itt is megtalálható a Vigyél Haza Alapítvány Virtuális Kutya Étlapja, amivel árva, idősebb és segítségre szoruló kutyusokon segíthetünk a különböző „menük” megvásárlásával.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-12.jpg

 

A kutyusok mellett a környezetvédelemre is nagy figyelmet fordítanak, hiszen a nagyrészt hazai termelőktől származó alapanyagokkal, a szelektív hulladékgyűjtéssel és a lebomló, újrahasznosított anyagok használatával a Felelős Gasztrohős Fenntartható Vendéglátóhely minősítését is kiérdemelték.

 

Ottlétünk során két dolog volt, ami kiemelkedően tetszett. Az egyik, hogy a BB’z „It’s cool to be nice” szlogenje nem pusztán üres frázis, valóban nagy mosollyal, kedvesen, hangosan köszönve fogadtak.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-13.jpg

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-14.jpg

 

A másik, hogy ide nem csak pusztán enni jönnek az emberek, hanem minőségi időt eltölteni. Néhány órás ottlétünk alatt láttam kislányt a kikészített színezőt kedélyesen színezni, férfiakat evés közben Forma-1-et nézni, fiatal, kutyával érkező párt a szomszéd asztalnál ülő olasz zongoraművész úriemberrel csevegni, külföldi srácokat elmerülni a társasjátékban és csajos társaságot koktélozni. Mindezt úgy, hogy a hatalmas tereknek vagy éppen kuckós helyeknek köszönhetően senki nem zavart senkit és ami a legmeglepőbb: senki nem nyomkodta a telefonját. :)

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-15.jpg

 

A svédasztalos étkezést kevésbé preferálók is bátran választhatják a BB’z-t vasárnap, mert a brunch mellett az Á la carte menüről is nyugodtan lehet válogatni.

 

Ez a Sunday Brunch még egészen friss dolog a BB’z Bar and Grill életében, így várható néhány változás, például szóba került, hogy dél helyett esetleg 10-kor kezdődne a reggeli. Mindezek ellenére szerintünk ez a brunch már most egy szuper jó program kiskutyával, párral és akár nagyobb baráti társasággal is.

 

posts/2018/bbz-sunday-brunch/bbz-16.jpg

 

//

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Facebook: https://www.facebook.com/breakslow2016/ 

Instagram: https://www.instagram.com/breakslow_budapest/ 

 

Használd a #breakslowbudapest hashtaget és taggelj be minket a képeden, mert legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!