Egy finom reggelire vágysz? Nem tudod merre indulj? A Breakslow segít!

breakslowbrunchbudapestreggeli

Veled is előfordult már, hogy reggel farkas éhesen kipattantál az ágyból és nagy lendülettel megindultál volna, azonban fogalmad sem volt, hogy hol lehet a városban egy jót reggelizni?

Tipikus történet, nagyon jól tudjuk milyen az, amikor a sok google keresésben, az unalmas top10-es listák böngészésében kiábrándultan lesétálsz a sarki közértbe, betúrsz mindent a kosárba, aztán éhségtől remegve útközben már a kiflid letört csücskét rágcsálod. Úgy éreztük, hogy ezen változtatni kell. A 21. században, a legújabb technológia forradalom korában nem mehet el több idő a kereséssel, mint magával az evéssel!

 

posts/2016/egy-finom...segit/1kep_860px.jpg

 

Kitűztük a célt, hogy könnyebbé tesszük a reggelizők életét és segítünk megtalálni a legszuperebb helyet, hogy jól induljon a nap. A BREAKSLOW-t Neked találtuk ki, a modern portyázónak, aki szereti nyakába venni a várost, kipróbálni új helyeket, új ízeket és megadja a módját élete egyik legfontosabb feladatának, hogy tökéletesen táplálja a szent testet, amiben földi létét eltölti. Ráadásul nem is akárhogyan. Nem ám kapkodva reggelizve, munkába menet útközben a mozgólépcsőn betömve a frissen kisütött fagyasztott pékárut. Szerintünk ezt lehet másképp is. Kényelmesen, ülve, ráérősen is el lehet fogyasztani a nap első és egyben legfontosabb étkezését, és kiélvezni minden percét. Hiszünk abban, hogy egy isteni reggeli az egész napra rányomja áldásos bélyegét.

 

posts/2016/egy-finom...segit/2kep_860px.jpg

 (forrás: www.instagram.com/simondominika)

 

A reggelizés már önmagában is páratlan élmény, viszont számos érvet is fel tudunk sorolni mellette. Nincs is jobb, mint meglepni a kedvesünket egy finom omlett és amerikai palacsinta kombinációval egy meghitt kis belvárosi hely teraszán, és együtt felkészülni fizikailag, szellemileg az előttünk álló nap kihívásaira. Vagy a barátokkal, barátnőkkel egy reggeli kávé és croissant páros mellett találkozni és kellemes beszélgetéssel indítani a napot. Egyébként lehet még bele sem gondoltatok, de egyben praktikus dolog is reggelizéssel egybekötni a szociális életet, mivel az este szabad marad a párunkkal programozni, sportolni, vagy adott esetben magunkkal foglalkozni. Arról pedig nem is beszélve, hogy a szakemberek szerint kifejezetten egészséges a nap első étkezése, mivel vércukorszintet és a koleszterinszintet helyre rakja és feltölti az energia raktárokat.

Ahogy a mondás is tartja: reggelizz úgy, mint egy király!

 

posts/2016/egy-finom...w-segit/3kep_860.jpg

 (forrás: www.instagram.com/breakslow_budapest)

 

Szóval adott a dolog, hogy menjünk reggelizni és még mindig majd megveszünk a kíváncsiságtól, hogy mi ez a Breakslow? Röviden: A REGGELIZŐK BIBLIÁJA. A kereső, ahol megtalálhatod a budapesti éttermeket, kávézókat, brunch helyeket; a blog, ahol reggeli ötleteket, recepteket, ajánlókat és kritikákat olvashatsz; a közösségi média új gasztro csillaga, ahol szemet gyönyörködtető és inspiráló képek és videók között böngészhetsz.

 

posts/2016/egy-finom...segit/4kep_860px.jpg

 (forrás: www.instagram.com/anddicted)

 

A térképes keresőn kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső helyeket; rá tudsz szűrni kedvenc reggeli típusodra; megnézheted, hol található wifi (hogy profi képeidet azonnal megoszthasd a nagyvilággal); megkeresheted, hogy merre vannak a legjobb kávézók. Gondoltunk a glutén- és laktózérzékenyekre is, hogy ők se maradjanak ki a buliból, hiszen a reggelizés öröme mindenkié!

 

Nyisd meg, használd, ajánld a barátoknak és írd meg nekünk, hogy tetszett! Mert ez Neked szól, a modern városi portyázónak, a reggeliimádónak, a kíváncsi gourmetnak, az egészségesen étkezőnek, a tudatos avagy spontán felfedezőnek. Használd tehát egészséggel!

 

Íme a BREAKSLOW: www.breakslow.hu

 

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Facebook: www.facebook.com/breakslow2016

Instagram: instagram.com/breakslow_budapest

 

Használd a breakslow hashtaget, taggelj be minket a képeden vagy küldd el nekünk a breakslow@outlook.com címre a kedvenc reggelizős fotódat és a legjobbakat megosztjuk a nagyérdeművel! Köszönjük!